Over ons

Glas is een prachtig en veelzijdig product dat door het echte vakmanschap tot de mooiste resultaten leidt. Kwaliteit – van inmeten tot plaatsing – loopt als een rode draad door onze processen, daarmee maken wij het verschil.

Glassale is voortgekomen uit een samenwerking van verschillende ‘glasthousiastelingen’ die begrijpen dat het nodig is om vakmanschap tot in uw huis te brengen. Het eindresultaat wordt bijvoorbeeld al voor een groot deel bepaald vanaf het moment van inmeten, daarom levert Glassale inmeetservice.

Ook voor montage kan Glassale u helpen. De montage van gehard glas of gelamineerd glas is een specialisme. Glassale begrijpt dat inmeten en montage cruciaal zijn voor het verkrijgen van het beste resultaat, daarom hebben wij hierin samenwerking met gespecialiseerde hardglas montagebedrijven.

Verder is er gekozen voor een Nederlandse Glasfabriek met een zeer modern machinepark als productiepartner voor leveringsbetrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit – MADE IN HOLLAND!

Tot slot wordt er hard gewerkt aan de inrichting van een prachtige eigen showroom in het midden van ons land. In onze showroom komen opstellingen te staan ter inspiratie: wat vindt u mooi? Welk beslag? Chrome, RVS, of liever zwart? Wij helpen u graag verder met deskundig advies.

Online glas bestellen

Glassale.nl  is een nieuwe online glaswinkel voor al uw online bestellingen van glasproducten.  Ondanks het feit dat Glassale nieuw is, ontbreekt het niet aan de nodige ervaring.

Bij  Glassale kunt u eenvoudig met uw laptop of met uw smartphone uw bestelling plaatsen. Wij hebben een directe lijn met de glasfabriek, waardoor wij gegarandeerd tegen de scherpste tarieven in de markt kunnen aanbieden. Veiliger wordt het niet: wij hanteren de laagste prijs garantie.

Wij leveren glazen deuren, glazen wanden, douchedeuren, douchewanden, balustradeglas, beloopbaar glas, keukenachterwanden, aanrechtbladen van glas en spiegels – natuurlijk is alles dat wij leveren voor u op maat gemaakt.

Wij hebben onze webshop zo intuïtief mogelijk gemaakt, om u zo eenvoudig mogelijk door het bestelproces te helpen.

Wilt u gebruik maken van onze inmeetservice, of wilt u een monteur reserveren, dan kan dat natuurlijk ook. Klik eenvoudig uw wensen aan en wij nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Mocht u vragen hebben, of advies nodig hebben, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Op maat glas bestellen

Glas is een bijzonder product: in tegenstelling tot hout of kunststof, moet glas altijd direct in de juiste maat gemaakt worden. Maatwerk is vakwerk, en daarom is he zo belangrijk dat wij beschikken over een team van echte glas professionals die de klappen van de zweep kennen. Glassale.nl laat uw glas op maat maken, want ook uw bestelling wordt op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt.

Wanneer uw bestelling binnen is, wordt hij dezelfde dag aangeboden voor productie. Het productieproces bestaat uit verschillende stappen:

  • Het glas wordt op maat gesneden
  • Daarna wordt de randafwerking netjes geslepen (Poly geslepen)
  • Als het een deur betreft, dan moeten er sparingen worden uitgefreesd, en/of gaten geboord
  • Wanneer het paneel zijn vorm heeft, moet het naar de hardingsoven om het glas te harden
  • Bestelt u gelamineerd glas, dan vergt dit nog een extra stap.

Pas na deze stappen is uw bestelling gereed voor transport en montage.

LET OP: U ontvangt van ons een bevestiging van uw order, met een verwachtte leverdatum. Dat geeft u de gelegenheid om uw order nog een keer te controleren op juistheid en volledigheid. Tot uiterlijk 12 uur na inleggen van uw order kunnen wij correcties op de maatvoering toepassen.

Korte leveringstijd

Glassale heeft een intensieve relatie met een Nederlandse glasfabriek. Dit houdt in dat wij snel kunnen schakelen – ook voor spoedbestellingen. Hierdoor kunnen wij niet alleen heel goedkoop glas leveren, maar ook nog eens heel snel.

Wij beschikken over eigen transportmiddelen, waarmee wij op locatie kunnen afleveren. Ook is het mogelijk dat de monteur uw bestelling zelf meeneemt. De kosten voor stansport houden wij zo laag mogelijk door alle orders te verzamelen, om ze klaar te zetten op de vaste routes door het land. Het transporteren van glas is delicaat en daarom niet geschikt om per expres post te versturen.

Wij leveren door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Voor particulieren en voor zakelijke klanten

Glassale maakt geen onderscheid tussen particulieren of zakelijke klanten, wij bedienen iedereen die glas bij ons bestelt. Wij behandelen iedere order met de grootst mogelijke zorg. Aan de andere kant maken wij onze dienstverlening zo toegankelijk mogelijk, zodat u op elk gewenst moment en vanaf iedere plek -mits internet toegankelijk is- uw bestelling kan doen.

Glasbenodigdheden en beslag

Voor het plaatsen, of de montage van uw glasproduct, heeft u natuurlijk profielen, beslag en/of kit nodig, Het spreekt voor zich dat Glassale ook hierin kan faciliteren. Voor het beslag werken wij samen met een vooraanstaande leverancier die 3 jaar garantie levert op de kwaliteitsbeslag.

U kan kiezen uit een selectie van Basis beslag en High-line beslag. Wij hebben deze producten voorgeselecteerd, zodat wij altijd de juiste sparingen frezen en dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij de montage.

CE keurmerk

Al onze glasproducten kunnen worden geleverd met een CE keurmerk. Kijk voor meer informatie onder FAQ. Mocht u behoefte hebben aan een CE keurmerk op uw glas, maak dat dan kenbaar bij uw bestelling.