Glasbenodigdheden

Voor het plaatsen, of de montage van uw glasproduct, heeft u natuurlijk profielen, beslag en/of kit nodig, Het spreekt voor zich dat Glassale ook hierin kan faciliteren. Voor het beslag werken wij samen met een vooraanstaande leverancier die 3 jaar garantie levert op de kwaliteitsbeslag.

U kan kiezen uit een selectie van Basis beslag en High-line beslag. Wij hebben deze producten voorgeselecteerd, zodat wij altijd de juiste sparingen frezen en dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij de montage.

Het leveren van kwaliteitsproducten en tevreden klanten staat centraal in onze filosofie. Mede daarom hebben wij gekozen voor een gespecialiseerde partner op het gebied van glasbeslag en montagematerialen. Om onze klanten de beste materialen te leveren, heeft Glassale een samenwerkingsovereenkomst met de firma Market – die ook voor een belangrijk deel verantwoordelijk zijn voor het beeldmateriaal. Glassale levert uitsluitend kwaliteitsbeslag en montagematerialen.

Het kan voorkomen dat het door ons aangeboden beslag uit de Base-line dus een betere uitstraling en van hogere kwaliteit is dan doorgaans wordt aangeboden.

Basis lijn

Voor het beslag van deuren biedt Glassale de Basis lijn aan, van degelijke Duitse makelij. De basis lijn is een lijn die bestaat uit scharnieren en sloten, in Aluminium of RVS look. Glassale levert 3 jaar garantie op producten uit deze lijn. De basis lijn van Glassale.nl bestrijkt een breed assortiment van deurbeslag. In de basis lijn zit beslag voor:

  • Pendeldeuren
  • Aanslagdeuren
  • Schuifdeuren
  • Deurgrepen
  • High-line

Het door ons voorgeselecteerde High-line beslag is net iets strakker afgewerkt dan de Basis lijn. Wij doen geen concessies aan kwaliteit, daarom geldt ook voor het door ons geselecteerde beslag uit de High-Line dat u verzekerd bent van degelijkheid en kwalitatieve uitstraling voor jaren onbezorgd gebruiksplezier.

Design-Line

Als u echt iets bijzonders wilt, dan hebben wij de Design-Line voor u. De design-line kenmerkt zich door de hoge kwaliteitsstandaard, maar ook door de uitzonderlijke schoonheid van het ontwerp. Prachtige en doordachte details met een buitengewoon goede afwerking, eenvoudig functioneel of met industriële uitstraling.